About Us


Moore Industries The Netherlands


Moore Industries-Europe, Inc.

Burg. Meslaan 98 4003 CD Tiel, The Netherlands
Tel: (0)344-617971, Fax: (0)344-615920
E-mail: sales@mooreind.nl

Moore Industries Nederland is reeds 30 jaar aanwezig op de Nederlandse markt. Moore Industries is marktleider op het gebied van procesinstrumentatie voor de chemische-, petrochemische-, voedingsmiddelenindustrie en OEM. Met onze technologie, service en ervaring kunnen wij voor u op een efficiënte, veilige en een zodoende kostenbesparende wijze de juiste keuze van instrumenten bepalen.

Moore Industries Internationale Website


Moore Industries Interface Solutions omvatten:

Signaal Transmitters, Isolatoren & Omzetters

Omvormen, isoleren, splitsen, versterken en verzwakken van processignalen zodat veldinstrumenten direct aangesloten kunnen worden op aanduiders, schrijvers, regelaars, DCS, PLC en PC gebaseerde SCADA systemen.

Selectie-gids & Datasheets

 

Temperatuurtransmitters en Sensoren

Vormen een zwak Pt100 of thermokoppelsignaal om in een sterk analoogsignaal, hetwelk beter geschikt is voor lange afstanden door een storings gevoelige productie eenheid en meteen kan aangesloten worden op uitlezers, schrijvers, PLC, DCS of PC gebaseerde Scada systemen.

Selectie-gids & Datasheets

 

Alarmen en Grenswaardeschakelaars

Provide on/off control, warn of trouble or provide emergency shutdown by sending one or more alarm outputs when a monitored process signal falls outside of a selected high and/or low limit.

Selectie-gids & Datasheets

 

Fieldbus Device Couplers and Power Supplies

Deliver a fast and easy way to connect, protect, power and terminate multiple fieldbus devices in FOUNDATION fieldbus™ and PROFIBUS PA segments.

Selectie-gids & DatasheetsIntelligente HART meetkring bewakers en interfaces

Halen extra analoge en/of discrete processignalen uit multivariabele omvormers en intelligente afsluiters, bewaken kritische- en veiligheidskringen, voorkomen ongewenste en dure shutdowns, en melden ongewenste proces en instrument condities.

Selectie-gids & Datasheets


Proces Besturing en Verspreide I/O Netwerken

Vervangen dure punt naar punt bedrading door enkele of enkele duizenden signalen over te brengen via een digitale communicatielink tussen het veld en de controlekamer.

Selectie-gids & Datasheets

 

I/P and P/I Converters

Zetten een stroomsignaal om naar een pneumatisch signaal zodat een DCS, PLC of PC een klep- of standsteller kan aansturen of zetten een pneumatisch signaal om naar een stroomsignaal zodat pneumatische instrumenten gekoppeld kunnen worden met elektronische instrumenten en computer gebaseerde systemen.

Selectie-gids & Datasheets

 

AC Power Transducers and Monitors

Preventief onderhoud, identificeren van inefficiënties en beperken van overtollig energie gebruik als ook het voorkomen van dure beschadigingen bij motoren, pompen, nerwarmingselementen en mixers dankzij het nauwkeurig opmeten en bewaken van het AC vermogen.

Selectie-gids & Datasheets 

 

Indicators and Displays

Tonen van een signaal van een temperatuur-, druk-, niveau-, of doorstromingstransmitter in reële waarde door middel van een display voor zowel in paneel als robuuste veldbehuizing.

Selectie-gids & Datasheets

 
 

Instrumentbehuizingen

Onze verscheidenheid aan economische instrumentbehuizingen en montage mogelijkheden geven U de oplossing om uw elektronische instrumenten veilig te installeren in zowel het veld als de controlekamer.

Selectie-gids & Datasheets

 

Aanvullende producten en toebehoren
Wij bieden U ook een volledig scala producten aan dewelke oplossingen kunnen bieden voor uw interface problemen zoals: instrument voedingen, rekenmodules, tellers, lineariseringmodules, bliksembeschermingen regelaars enz.

Wij hebben ook de exclusieve vertegenwoordiging van:

Baumer Denmark AS
Baumer Denmark AS is fabrikant van druktransmitters, elektronische manometers, Pt100 en thermokoppeltransmitters, signaalomvormers, in-line metingen voor sanitaire toepassingen, elektronische thermometers, sanitaire druk-, en temperatuuropnemers speciaal voor voeding, pharmaceutische en aanverwante industrieën.

Gantner Instruments GmbH     www.gantner-instruments.com
Apparatuur en oplossingen voor veeleisende toepassingen bij test banken en automatische test eenheden in de meet & test wereld zoals voor : het testen van onderdelen, motoren, systemen en korte en het lange of termijn opslaan en verwerken van gegevens.

Met hoge snelheid en hoge precisie meten, conditioneren en verwerken van elektrische, mechanische en thermische waarden en deze overbrengen via  standaard veldbus communicatie zoals Ethernet