About Us


Moore Industries Belgium (Dutch)


Moore Industries-Belgium

Guido Gezellestraat 106
2630 Aartselaar, België
Tel: 03/448.10.18, Fax: 03/440.17.97

E-mail: info@mooreind.be,
sales@mooreind.be

Reeds meer dan 25 jaar is Moore Industries België actief op de Belgische markt en zijn we uitgegroeid tot een belangrijke fabrikant en leverancier voor procesinstrumentatie. Onze apparatuur richt zich naar toepassingen in alle takken van de nijverheid en meer specifiek naar de chemische, petrochemische, farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie. Indien U digitale regelsystemen, uitleeseenheden of andere toestellen met het proces dient te verbinden of temperatuur wenst te meten, kan onze technologie, service en ervaring U op een efficiënte, veilige en een kostenbesparende wijze helpen de juiste keuze aan instrumenten te bepalen.

Moore Industries Internationale Website


Moore Industries Interface Solutions omvatten:

Signaal Transmitters, Isolatoren & Omzetters

Omvormen, isoleren, splitsen, versterken en verzwakken van processignalen zodat veldinstrumenten direct aangesloten kunnen worden op aanduiders, schrijvers, regelaars, DCS, PLC en PC gebaseerde SCADA systemen.

Selectie-gids & Datasheets

 

Temperatuur transmitters en Sensoren

Vormen een zwak Pt100 of thermokoppelsignaal om in een sterk analoogsignaal, hetwelk beter geschikt is voor lange afstanden doorheen een storingsvolle productie eenheid en meteen kan aangesloten worden op uitlezers, schrijvers, PLC, DCS of PC gebaseerde Scada systemen.

Selectie-gids & Datasheets

 

Alarmen en Grenswaardeschakelaars

Zijn geschikt voor aan/uit regelingen, waarschuwen bij procesproblemen of sturen "shutdown systemen" door middel van het schakelen van één of meer alarmkontakten wanneer een processignaal buiten een ingestelde hoge of lage limiet is.

Selectie-gids & Datasheets

 

Fieldbus Device Couplers and Power Supplies

Voorzien een snelle en makkelijke manier om meerdere FOUNDATION fieldbus™ en  PROFIBUS PA veldbus apparaten al of niet redundant te koppelen, voeden, kortsluit beveiligen en af te sluiten.

Selectiegids & DatasheetsIntelligente HART meetkring bewakers en interfaces

Halen extra analoge en/of discrete processignalen uit multivariabele omvormers en intelligente afsluiters, bewaken kritische- en veiligheidskringen, voorkomen ongewenste en dure shutdowns, en melden ongewenste proces en instrument condities.

Selectie-gids & Datasheets


Proces Besturing en Verspreide I/O Networken

Vervangen dure punt naar punt bedrading door enkele of enkele duizenden signalen over te brengen via een digitale communicatielink tussen het veld en de controlekamer.

Selectie-gids & Datasheets

 

I/P en P/I Omvormers

Zetten een stroomsignaal om naar een pneumatisch signaal zodat een DCS, PLC of PC een klep- of standsteller kan aansturen of zetten een pneumatisch signaal om naar een stroomsignaal zodat pneumatische instrumenten gekoppeld kunnen worden met elektronische instrumenten en computer gebaseerde systemen.

Selectie-gids & Datasheets

 

Vermogen en Energie Omvormers

Preventief onderhoud, identificeren van inefficiënties en beperken van overtollig energie gebruik alsook het voorkomen van dure beschadigingen bij motoren, pompen, verwarmingselementen en mixers dank zij het nauwkeurig opmeten en bewaken van het AC vermogen.

Selectie-gids & Datasheets 

 

Aanduiders en Displays

Tonen van een signaal van een temperatuur-, druk-, niveau-, of doorstromingstransmitter in reële waarde door middel van een display voor zowel paneel als Exd of Exi veldmontage.

Selectie-gids & Datasheets

 
 

Instrumentbehuizingen

Onze verscheidenheid aan economische instrumentbehuizingen en montage mogelijkheden geven U de oplossing om uw elektronische instrumenten veilig te installeren in zowel het veld als de controlekamer.

Selectie-gids & Datasheets

 

Aanvullende producten en toebehoren
Wij bieden U ook een volledig gama producten aan dewelke oplossingen kunnen bieden voor uw interface problemen zoals: instrument voedingen, rekenmodules, tellers, lineariseringmodules, bliksembeschermingen enz.

Wij hebben ook de exclusieve vertegenwoordiging van:

B.H. Denmark AS
B.H. Denmark AS is fabrikant van druktransmitters, elektronische manometers, Pt100 en thermokoppeltransmitters, signaalomvormers, in-line metingen voor sanitaire toepassingen, elektronische thermometers, sanitaire druk-, en temperatuuropnemers speciaal voor voeding, pharmaceutische en aanvarwante industrieën.

Gantner Instruments GmbH     www.gantner-instruments.com
Apparatuur en oplossingen voor veeleisende toepassingen bij test banken en automatische test eenheden in de meet & test wereld zoals voor : het testen van onderdelen, motoren, systemen en korte en het lange of termijn opslaan en verwerken van gegevens.

Met hoge snelheid en hoge precisie meten, conditioneren en verwerken van elektrische, mechanische en thermische waarden en deze overbrengen via  standaard veldbus communicatie zoals Ethernet.